No 15.-19.aprīlim aicinām pilnveidot savas zināšanas par darbu sociālajos tīklos un apgūt jaunus rīkus digitālo tehnoloģiju izmantošanā.

Digitālās tehnoloģijas un sociālie tīkli mediju nozarē ir ienesuši revolūciju. Šīs piecu dienu apmācības sniegs zināšanas un prasmes, kas nepieciešamas, lai jūsu publikācijas gūtu panākumus.

Pieredzējuši pasniedzēji David Ho (The Wall Street Journal, The Associated Press) un Melanie Coffee (The Chicago Reporter, The Oslo Desk) dalīsies ar nozares jaunumiem un sniegs praktiskus ieteikumus tiem, kas savā darbā aktīvi izmanto mobilās tehnoloģijas un sociālos tīklus. Apmācībās teorētiskā bāze tiks papildināta ar praktiskiem uzdevumiem.


Sesijās par digitālajām tehnoloģijām apgūsiet video uzņemšanu un rediģēšanu, reportāžu veikšanai izmantojamās lietotnes un praktizēsiet savu mobilo ierīču lietošanu sižetu veidošanai.

Sesijās par sociālajiem tīkliem tiks skatīts, kā darbojas sociālie tīkli, kā iegūt nepieciešamos datus un analizēt tos. Apgūsiet vizuālo materiālu radīšanu FB, Twitter u.c. sociālajos kontos.

Apmācību laikā pasniedzēji sniegs konsultācijas individuālu projektu izstrādei.


Dalība: Re:Baltica sedz dalības izmaksas. Mācības domātas nacionālā līmeņa medijiem.

Kā pieteikties: Nosūtot e-pastu uz rebaltica@rebaltica.com, norādot savu vārdu, uzvārdu, pārstāvēto mediju/organizāciju, amatu, tālr.nr. un e-pastu.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš: līdz 2019.gada 30.martam

Apmācību datumi: 2019.gada 15.-19.aprīlis

Vieta: Rīgas Ekonomikas augstskola, Strēlnieku ielā 4a, Rīga, Latvija

Apmācību valoda: Angļu

Pieteikumu izskatīšana: Līdz 2019.gada 3.aprīlim pretendentiem tiks nosūtīts atbildes e-pasts. Vietu skaits apmācībās ir ierobežots.

Ar pasākuma programmu var iepazīties ŠEIT.


NEATKARĪGAI ŽURNĀLISTIKAI VAJAG NEATKARĪGU FINANSĒJUMU
Ja Jums patīk Re:Baltica darbs, atbalstiet mūs!
Konts: LV38RIKO0001060112712