Aicinām visus vecākus, kuri saviem bērniem algojuši privātskolotājus, veltīt dažas minūtes Re:Baltica projektam – Privātskolotāji. Īsā anketā izstāstiet, cik un kādēļ maksājat par privātskolotāju un uzziniet, kādēļ to dara citi. Ienāciet –www.privatskolotaji.lv

No 18.maija līdz pat 8.jūnijam, eksāmenu laikā, Re:Baltica uzsāk jaunu projektu – Privātskolotāji. Projekta mērķis ir noskaidrot, cik vecāki piemaksā par izglītības kvalitāti Latvijā. Aicinām ikvienu vecāku doties uz karti www.privatskolotaji.lv un aizpildīt īsu anketu. Tās rezultāti uzreiz parādīsies kartē, kurā varēsiet izlasīt arī citu vecāku pieredzi.

Pētījumā var piedalīties ikviens vecāks, kas savam bērnam algojis (vai algo) privātskolotāju pamatskolā, vai vidusskolā.

Pētījumā vēlamies noskaidrot, kuri ir galvenie mācību priekšmeti, kuros skolēniem nepieciešama papildus palīdzība; cik vecāki maksā par šo pakalpojumu un kādēļ vecāki to dara. Kā arī – vai privātskolotāji ir tikai lielo pilsētu vecāku izvēle, vai arī papildus par savu bērnu izglītību gatavi piemaksāt arī reģionu iedzīvotāji.

Pētījuma rezultātus mēs analizēsim kopā ar mūsu mediju partneriem – Latvijas Radio, Latvijas Televīziju, Latvijas Avīzi, TVNET un LSM.lv

Paldies par atsaucību!