Priekšvēlēšanu laikā esam sagatavojušas izplatīšanai sociālajos tīklos domātas kartītes ar ministru, kā arī katras Saeimas frakcijas vadības darbiem, par kuriem, mūsuprāt, vēlētājam ir vērts atcerēties, domājot, par ko balsot 6. oktobrī. Par pārējiem mūsu plāniem priekšvēlēšanu kampaņas laikā lasi šeit.

Ja šķiet, ka par kandidātu ir vērts uzzināt arī jūsu vecmāmiņai, kas nav sociālajos tīklos, droši drukājat un pie viena iemetiet arī kaimiņu pastkastē.

Kartītes tiks publicētas katru darba dienu līdz pat jūlija beigām.


Līdz šim publicētās kartītes (33 no 33, 31.07.2018.):


Latviešu sakāmvārds saka, ka “runāšana – sudrabs, klusēšana zelts”. Ja esat Saeimas deputāts, vismaz 12 gadījumos pēdējā sasaukumā tā arī ir: varat pat neuztrausties tribīnē ne reizi, bet tik un tā saņemt četros gados vidēji 140 000 eiro un mierīgi tikt ievēlēts atkal. Sevišķi, ja esat no Saskaņas. Vairāk par nākamajām – nerunīgo deputātu kartītēm – lasi šeit.


*Kļūdas labojums, 26.06.2018. Andas Čakšas darbu kartītē izlaboti sākotnēji publicētais kļūdainais apgalvojums, ka VM kompensē Rigvir, kura efektivitāte pierādīta tikai melonomai. Patiesībā Rigvir efektivitātei trūkst pārliecinošu pierādījumu arī melonomai, kā arī zaļajā koridorā tiek piedāvātas vairākas jaunās zāles, nevis tikai padomju laika, kā norādījām iepriekš.

*Kļūdas labojums, 06.09.2018. Nacionālās apvienības darbu kartītē izlabots sākotnēji publicētais kļūdainais apgalvojums, ka Aigars Lūsis līdz 2017. gada vasarai bija NA ģenerālsekretārs – patiesībā viņš bija ģenerālsekretāra vietnieks.


NEATKARĪGAI ŽURNĀLISTIKAI VAJAG NEATKARĪGU FINANSĒJUMU
Ja Jums patīk Re:Baltica darbs, atbalstiet mūs!
Konts: LV38RIKO0001060112712